Digitalni marketing – Vesna Opavsky

Digitalni marketing – Vesna Opavsky

Tema VI. Art ćakule bila je digitalni marketing. Izlaganje je održala Vesna Opavsky, umjetnica slovačkog porijekla koja živi i radi u Srbiji i Belgiji.

VI. Art ćakula: subota, 30. svibnja 2020.

Izlaganje: Vesna Opavsky

Moderatorice: Ivana Egić i Sonja Švec Španjol

 

Na VI. Art ćakuliVesna Opavsky nam je predstavila desetak najvažnijih područja digitalnog marketinga, nakon čega smo usporedili osobna iskustva i prodiskutirali o digitalnim alatima i platformama koje možemo koristiti za promociju vlastitog umjetničkog rada.
Razgovarali smo o internet kampanjama, kreiranju web stranica, Google oglašavanju, mogućnostima prezentacije na društvenim mrežama, oglašavanju na Instagramu i Facebooku, tekstualnim i video materijalima koje možemo kreirati, digitalnoj promociji izložbi i odnosu s medijima i pratiteljima.

Vesna Opavsky nam je velikodušno prenesla vlastita iskustva desetogodišnjeg rada u marketinškoj agenciji, konzultantice za digitalni PR i profesorice iz područja digitalnog marketinga.

Biografija:

Biografija:

Vesna je diplomirala, magistrirala i doktorirala na Fakultetu likovnih umjetnosti u Beogradu u klasi profesorice Biljane Vuković.  Magistarska teza nosila je naziv “Raskorak i sinteza digitalnog i prirodnog”, a doktorski umjetnički projekt prezentiran je pod nazivom “Ključna riječ – Umjetnost”.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart