Ivana Kutuzović

Ime prezime: Ivana Kutuzović

Oblast delovanja: slikarstvo, fotografija, crteži, kolaž, nakit

Lokacija: Hrvatska

Biografija:

Ivana Kutuzović (rođ. u Slav.Brodu) diplomirala je slikarstvo na Akademiji Likovnih Umjetnosti u Zagrebu u klasi prof. Eugena Kokota 2005. Najviše radi u slikarstvu ali njezina praksa uključuje fotografiju, kolaže, crteže i nakit.

Kroz svoju umjetničku praksu istražuje modele komunikacija putem odnosa između kolektivnog i individualnog te poslijedica vizualno-jezičnog šuma koji se prenose na šire društvo.

Imala je šest samostalnih i preko trideset skupnih izložbi u zemlji i inozemstvu. Radovi joj se nalaze u više zbirki (Erste&Steiermarkische bank, Zbirka Branka Ružića, Hep..) Dobitnica je ALU nagrade za izuzetan uspjeh tijekom studija i diplomskog rada.  Od 2007. do 2009. radila je na Umjetničkoj Akademiji u Osijeku kao asistent Slikarstva i vodila obrt za uokvirivanje slika i Galeriju Kutuzović u Slavonskom Brodu. Od 2006. Ivana Kutuzović surađuje  sa više umjetnika na različitim projektima, umjetničkim udrugama, muzejima  i ministarstvom kulture s kojima provodi likovne radionice za djecu i odrasle.

Galerija

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart